Szállítási szabályzat

Milyen fizetési módokat fogadunk el ?

A Maranc.ro elfogadja fizetési módként az utánvétes fizetést (utánvét), a bankkártyás fizetést vagy az Apple Pay / Google Pay fizetést, a részletfizetést a Netopia Payments fizetésfeldolgozón keresztül.

Milyen felelősségünk van a leszállított termékekkel kapcsolatban?

Az oldalon bemutatott képek termékeink valódi képei, de árnyalatuk vagy megjelenésük eltérhet attól függően, hogy milyen eszközön készült a nézet.

Bizonyos helyzetekben peltérhetnek a weboldalon található termékek készlete a tényleges raktárkészlethez képest, ezért minden rendelés szükség esetén telefonon visszaigazolni. Az e-mailben kapott megrendelés visszaigazolása nem jelent garanciát a termékek vagy készletek lefoglalására, és nincs adóértéke.

A

https://maranc.ro garantálja a weboldalon található leírásnak vagy a vásárló elvárásainak nem megfelelőnek minősülő termékek kicserélését és/vagy visszaküldésének elfogadását a kézbesítéstől számított 14 naptári napon belül. Ha a futárcég miatt késik a kézbesítés vagy a kézbesítés elmarad, a https://maranc.ro nem vállalja ezt a felelősséget, mivel ez nem tartozik a mi hatáskörünkbe.

A kötelezettségek maximális összege https://maranc.ro bármely ügyféllel szemben, ha nem -a megvásárolt termékek kiszállítása vagy nem megfelelő szállítása a cégünk által az adott vásárlótól beszedett összegek értéke. Ha az árakat vagy egyéb termékadatokat helytelenül jelenítették meg, például azért, mert helytelenül kerültek be az adatbázisba, https://maranc.ro fenntartja a jogot, hogy az adott termék kiszállítását visszavonja, és a hibáról a lehető leghamarabb értesítse a vásárlót.