Visszatérítési szabályzat

Elállási jogának gyakorlásához közölnie kell velünk a szerződéstől való elállási döntését, és visszaküldési kérelmét itt kell regisztrálnia.
A 9. cikk (2) bekezdése szerint. számú kormányrendelet 1. A 2014. június 12-i 34. §-a alapján a szakemberekkel kötött szerződések fogyasztói jogaira vonatkozóan Ön vagy harmadik személy belépésének napjától számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a távollevők között kötött szerződéstől, az Ön által megjelölt fuvarozó a termékek fizikai birtokában / az utolsó termék.
Ha eláll, visszatérítjük az Öntől kapott összeget, beleértve a szállítási költségeket is, kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek abból fakadnak, hogy Ön az általunk kínált legolcsóbb normál szállítási módtól eltérő szállítási módot választott, indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb 14 napon belül attól a naptól számítva, amikor a szerződéstől való elállási döntéséről értesültünk. Ezt a visszatérítést ugyanazzal a fizetési móddal fogjuk teljesíteni, mint az eredeti tranzakciónál, kivéve, ha kifejezett beleegyezését fejezte ki egy másik visszatérítési módhoz; mindenesetre nem számítunk fel jutalékot az ilyen visszatérítés következtében.
Szállítsa ki a termékeket vagy szállítsa ki közvetlenül nekünk a következő címre: Str. Jövő sz. 6, 611101 irányítószám, Oras Roman, Neamtmegye, indokolatlan késedelem nélkül, de minden esetben legfeljebb 14 napon belül attól a naptól számítva, amikor az Ön elállásáról értesített bennünket. A határidőt akkor tartják be, ha a termékeket a 14 napos határidő lejárta előtt visszaküldik.

A termékek 14 napon belüli visszaküldése ingyenes.
Ön csak a termék jellegének, minőségének megállapításához szükséges manipulációkból eredő értékcsökkenésért felelős. és a termékek működése.

A AKO GLOBAL CAPITAL SRL által értékesített termékek visszaküldéséhez telefonon léphet kapcsolatba velünk a következő címen: szám+40 783 037 070 vagy a contact@maranc.ro

e-mail címre


Üzemeltetőink támogatják a visszaküldési mód kiválasztásában, és megadják a szükséges adatokat a termékek szállítási címével, csomagolásával vagy a futárszolgálattal való kapcsolatfelvétellel kapcsolatban.