Livrare & retur gratuite

Oferim livrarea și returul gratuit pentru orice comandă plasată la noi.

Garanție 45 ani

Suntem încrezători în produsele noastre și oferim o super garanție.

23.000+ clienți

Avem peste 23.000 de clienți care au avut încredere în produsele noastre.

Cuțite de calitate pentru pasionați & profesioniști

Maranc este dedicat oferirii celor mai bune cuțite profesionale pentru cei pasionați de gătit. De la cuțite de bucătar și santoku până la cuțite pentru filetare și pâine, gama noastră variată vă va permite să pregătiți orice fel de mâncare cu precizie și ușurință, sporind astfel satisfacția și plăcerea de a crea capodopere culinare în propria bucătărie.

Alege dintre

Colecțiile de Cuțite Maranc

Experimentați acuratețea, calitatea și performanța de neegalat cu colecția noastră selectată manual de către echipa Maranc. Performanță și durabilitate garantată 45 ani.

Vezi tot

Descoperă cuțitele Maranc

Rezistență la rugină și coroziune

Cuțitele profesionale Maranc sunt fabricate din 67 de straturi de oțel Damasc de înaltă calitate, ceea ce le conferă o rezistență excepțională la rugină și coroziune.

Acest atribut asigură durabilitate extinsă și întreținere ușoară, făcându-le un partener de încredere în bucătărie pentru mulți ani.

Cuțite testate de metale grele

Siguranța și sănătatea clienților noștri sunt priorități esențiale pentru Maranc. Prin urmare, cuțitele noastre sunt supuse unor teste riguroase pentru a asigura absența metalelor grele și a impurităților potențial periculoase. Această abordare garantează nu doar performanță și durabilitate, dar și siguranța și liniștea ta în bucătărie.

Perfect ascuțit, ca un brici

Lama este incredibil de puternică și stabilă. Marginea ascuțită ca o lamă de ras ar putea fi păstrată timp de luni de zile de utilizare zilnică frecventă. Cu o ascuțime remarcabilă, ați putea tăia cu ușurință carnea și legumele cât de subțire doriți.

Arta meșteșugarului asigură arta culinară

Utilizând cele mai bune materiale și aplicând standarde stricte de calitate, artizanul nostru își pune amprenta în procesul de lustruire, șlefuire și ascuțire a lamelor, transformând fiecare cuțit într-o adevărată capodoperă.

Cuțite excelente, rezistente și fac față la cele mai intense provocări.

Cristina Haratau

Profesionalism, Rafinament, Calitate de top, intr-un singur cuvant: "Maranc"

Alexandru Plesea

Lama, mânerul (atât ca formă cât și lemnul folosit), greutatea lui și modul în care este echilibrat îl recomandă din plin pentru o cursă de anduranță. Mulțumesc Maranc.

Mihai Comanita

Foarte frumos lucrat, ofera senzatia unui produs de lux. Proces de livrare rapid. Foarte multumita.

Galoș Elena

Furnizor serios, ambalaj impecabil, transport prompt, calitate super. Sper și in eficientă in timp. Recomand

Iuliana Bontea

Un satar excelent , profesional de foarte bună calitate . Îngrijire pe măsură. Livrare rapida în 2 zile Recomand piatra de ascuțit Maranc

Constantinescu Viorel

Despre

Maranc, brandul care revoluționează lumea cuțitelor profesionale

Maranc a luat naștere din pasiunea și dorința de a oferi bucătarilor și iubitorilor de gătit instrumentele potrivite pentru a-și împlini viziunea culinară. Calitatea și profesionalismul au fost reperele care au ghidat evoluția brandului încă de la începuturile sale, punând accent pe tehnologia de ultimă generație și pe inovația în design.

Furnizor de top

Suntem unul dintre furnizorii de top în domeniul cuțitelor profesionale, și suntem dedicați să oferim produse de înaltă calitate și performanță pentru bucătarii amatori, pasionați și profesioniști. 

Ne mândrim cu selecția noastră atentă de cuțite fabricate din materiale de înaltă calitate, proiectate pentru a rezista la uzul zilnic și a oferi un control și confort optim în utilizare.

Echipa Maranc

Echipa Maranc este formată din profesioniști cu o bogată experiență în industria culinară și în designul de produse, care împărtășesc o viziune comună: să ofere cuțite de cea mai bună calitate pentru a satisface nevoile celor mai exigenți bucătari. 

Suntem dedicați să oferim servicii și suport excepțional clienților noștri, pentru a vă asigura că veți avea parte de o experiență plăcută și împlinitoare

Povestea noastră

Povestea Maranc a început într-un mic atelier, unde meșterii pricepuți și-au unit forțele pentru a crea cuțite excepționale, capabile să satisfacă cele mai exigente cerințe ale bucătarilor profesioniști.

Pe măsură ce cererea de cuțite Maranc a crescut, brandul s-a extins la nivel global, rămânând însă fideli valorilor care au stat la baza succesului lor.

Întrebări Frecvente

Înainte de a ne trimite un mesaj, poți verifica întrebările adresate frecvent de către clienți noștri. Suntem convinși că vei găsi răspunsul în această secțiune. 

În cazul în care aveți întrebări adiționale, nu ezitați să ne contactați pe WhatsApp folosind butonul de mai jos sau să ne sunați la:

Telefon: 0783 037 070

sau

E-mail: contact@maranc.ro

Disponibilitate asistență clienți:
Luni - Vineri: 8:00-20:30
Timp mediu de răspuns: 24h
Trimite mesaj pe WhatsApp