Cadouri Corporate

Oferă angajaților tăi cadouri unice, rezistente și memorabile. Cuțitele Maranc sunt o idee inedită de cadou personalizat și sunt perfecte pentru oricine, de la amatori de bucătărie la chefi bucătari.

Cere ofertă

Vrei să știi de ce cuțitele Maranc sunt cele mai bune cadouri corporate?

Toată lumea le iubește

Peste 23.000 de clienți s-au declarat satisfăcuți de serviciile Maranc iar comunitatea noastră este mai mare ca niciodată. Cuțitele Maranc sunt cadouri personalizate pline de unicitate.

Recomandate de chefi

Foarte mulți bucătari celebri folosesc cuțitele Maranc și le recomandată datorită calităților superioare.

Nu ai cum să dai greș

Brandul Maranc este pentru oricine, de la amatori de bucătărie la chefi care lucrează în cele mai prestigioase bucătării. Cuțitele noastre oferă multă plăcere în timpul gătitului.

Descoperă calitatea Maranc

Rezistență la rugină și coroziune

Cuțitele profesionale Maranc sunt fabricate din straturi de oțel de înaltă calitate, ceea ce le conferă o rezistență excepțională la rugină și coroziune.

Acest atribut asigură durabilitate extinsă și întreținere ușoară, făcându-le un partener de încredere în bucătărie pentru mulți ani.

Cuțite testate de metale grele

Siguranța și sănătatea clienților noștri sunt priorități esențiale pentru Maranc. Prin urmare, cuțitele noastre sunt supuse unor teste riguroase pentru a asigura absența metalelor grele și a impurităților potențial periculoase. Această abordare garantează nu doar performanță și durabilitate, dar și siguranța și liniștea ta în bucătărie.

Arta meșteșugarului asigură arta culinară

Utilizând cele mai bune materiale și aplicând standarde stricte de calitate, artizanul nostru își pune amprenta în procesul de lustruire, șlefuire și ascuțire a lamelor, transformând fiecare cuțit într-o adevărată capodoperă.

Perfect ascuțit, ca un brici

Lama este incredibil de puternică și stabilă. Marginea ascuțită ca o lamă de ras ar putea fi păstrată timp de luni de zile de utilizare zilnică frecventă. Cu o ascuțime remarcabilă, ați putea tăia cu ușurință carnea și legumele cât de subțire doriți.

Întrebări frecvente

Contactează-ne!

Cel mai ușor mod de a ne contacta în legătură cu plasarea unei comenzi corporate este prin telefon.

Număr de telefon: 0741-564-484

Alternativ, poți folosi formularul acesta pentru a ne trimite un mesaj și vom reveni la tine foarte curând!